Контактирајте не

Овалекс Трејд

Контакт Информации

Објект1

Продажба на репроматеријали за пекарство индустрија и слаткарство

ул: 1 бр:133 Визбегово
контакт телефони:
Фејзуловски Алија   075 472 466
Фејзуловски Алија   078 472 585
Фејзуловски Денис  076 397 771
Фејзуловски Бенјамин 071 550 000
Фиксен од објектот  02 2620 461


Објект 2

Продажба на професионална опрема за пекарство угостителство и слаткарство

Ул. Славеј планина бр 107 (пластичарска улица )
контакт телефони:
Фејзуловски Бенјамин 071 550 000
Фејзуловски Алија  075 472 466
Фејзуловски Алија  078 472 585


Објект 3

Продажба на прехрамбени материјали за пекарство индустрија и слаткарство

ул. 520 бб населба Автокоманда
контакт телефони:
Фејзуловски Денис  076 397 771
Мухамед Халими     075  472 463
Фиксен телефон:     02 3114 556

 

ovalekstrejd@hotmail.com   

ovalekstrejd@yahoo.com 

www.pazar3.mk/oprema за пекарство угостителство и слаткарство

Испратете ПоракаРаботно време:

Работни Денови: 08.00 - 17.00 часот

Недела: Неработен ден

Најава