Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Професионална опрема за угостителство, пекарство и слаткарство

Професионална опрема за угостителство, пекарство и слаткарство

Фирмата Овалекс Трејд е основана во текот на 1999 година во Скопје, Македонија, чија што основна цел е да понуди професионална опрема за угостителство; слаткарство и пекарство.  Истотака и за  прехрамбената индустрија,  суровини за производство на млечни десерти и сладолед.

Овалекс Трејд како генерален застапник на своите купувачи им нуди професионална опрема од реномирани светски производители :

...Нашите Локации

Awesome Image
Awesome Image

Визбегово

ул: 1 бр:133 Визбегово Фејзуловски Алија 075 472 466 Фејзуловски Алија 078 472 585 Фејзуловски Денис 076 397 771 Фејзуловски Бенјамин 071 550 000 Фиксен од објектот 02 2620 461

Повеќе

Визбегово

Awesome Image
Awesome Image

Пластичарска

Ул. Славеј планина бр 107 (пластичарска улица ) Фејзуловски Бенјамин 071 550 000 Фејзуловски Алија 075 472 466 Фејзуловски Алија 078 472 585

Повеќе

Пластичарска

Awesome Image
Awesome Image

Автокоманда

ул. 520 бб населба Автокоманда Фејзуловски Денис 076 397 771 Мухамед Халими 075 472 463 Фиксен телефон: 02 3114 556

Повеќе

Автокомада

Нашите Соработници

Овалекс Трејд

Производи

Прехрамбената индустрија, млечна индустрија и суровини за производство на млечни десерти и сладолед, мелничарство и пекарство. од врвно познати производители на прехрамбени материјали: CODAP - Италија, FAVORETA - Турција, MEISTER - Турција PENDIK - Турција TOSHEV - Бугарија

Видео Галерија

24/7 Подршка

+389 (02) 3171 098

Контактирајте не

ovalekstrejd@hotmail.com

Квалитет Пред Се!

Специјална понудаРаботно време:

Работни Денови: 08.00 - 17.00 часот

Недела: Неработен ден